fbpx

Б'юті бутік салон «MILEDI»

Б’юті Бутік “Міледі” - це не просто салон краси, це місце, де ви можете розслабитися, відпочити та подбати про себе?

Ми пропонуємо широкий спектр послуг з догляду за обличчям, тілом та волоссям, а також широкий вибір косметичних засобів відомих брендів??

?Ось лише деякі з причин, чому вам варто обрати "Міледі":

?Досвідчені та кваліфіковані фахівці;
?Високоякісні послуги;
?Індивідуальний підхід;
?Сприятлива атмосфера;
?Преміальне та сучасне обладнання.

Крім того, у нас регулярно діють акції та знижки, завдяки яким ви можете ще більше заощадити?

Завітайте до салону краси "Міледі" і переконайтеся самі, що ми можемо запропонувати вам найкращий сервіс та найвищу якість послуг?

З нетерпінням чекаємо на вас?

Наш інстаграм

Ми пропонуємо

Подарункові Сертифікати

Ми обожнюємо наших клієнтів!

Що кажуть клієнти про нас

Іра

Волосся після ритуалу-догляду Kerastase неймовірне. Я у захваті! Стилісти підібрали саме те, чого так не вистачало мому волоссю!

Христина

Ви мої чарівні феї, які за три години зробили з попелюшки принцесу! Надзвичайно вам всім вдячна за розуміння, відношення, чудовий сервіс і красу, яку ви створили! Ви справжні професіонали і просто гарні люди! Стилісти працювали над весільним макіяжем та зачіскою.

Анна

Отримала подарунковий сертифікат від чоловіка. Це були незабутні враження, дуже приємна атмосфера, сервіс на вищому рівні! Усім рекомендую!

Віталіна

Із задоволенням ходжу на манікюр і шугаринг у Міледі. Спа для рук це взагалі щось особливе! Рекомендую всім спробувати. Дуже зручне місце розташування.

Віра

Чудове місце з широким асортиментом послуг, красивим інтерʼєром та приємним сервісом. Особисто мені робили шугаринг. Залишилась більше, ніж задоволена. Усім рекомендую?

Катерина

Коли була перший раз на манікюрі. З першої зустрічі і до кінця майстер Жанна була дуже мила і доброзичлива, дуже сподобалося як вона зробила роботу (дуже акуратно і якісно) як я і очікувала, підтримувала діалог, щоб прибрати незручність (оскільки для мене це все було вперше). Дуже хороший майстер, пішла з відмінним настроєм і прекрасним манікюром. Раджу , дівчата!

Олена

Дуже задоволена послугами косметолога. Після косметологічних процедур ніяких почервонінь, шкіра приємна на дотик. В салоні ідеальна чистота. Доступні ціни на послуги. Я дуже задоволена кожним візитом і дякую майстру за її роботу!

Ми є офіційними дистріб'ютерами

Наші партнери

Зв'язатися з нами

Контакти